MORE

Poti sterge permanent jocuri de pe Steam

Ati fost vreodata in situatia de-a fi cumparat un joc de pe Steam care s-a dovedit a fi atat de oribil, atat de teribil, atat de groaznic incat ati dorit cu orice pret sa scapati de el? Ca amintirea existentei sale sa nu mai fie adusa la suprafata de fiecare data cand va uitati pe lista voastra de jocuri? Daca nu, inseamna ca inca nu ati jucat ceva ca Duke Nukem Forever.

Dar daca vreti cu orice pret sa scapati de jocurile voastre de pe Steam, aveti acum aceasta posibilitate. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati componenta de Help a serviciului de distributie, iar de acolo sa selectati ce jocuri vreti sa va dispara permanent de pe contul vostru de Steam.

Din momentul in care cererea este procesata, acel joc si orice continut aditional ar fi avut, ca DLC, inceteaza sa mai existe pentru voi. Nu veti mai gasi o listare pentru acel titlu in biblioteca voastra de Steam, nu il veti mai putea descarca si nu il veti mai putea juca. Desigur, probabil il puteti cumpara din nou, in cazul in care se instaleaza o stare de amnezie si ati uitat de ce Duke Nukem Forever este un joc oribil… stare cunoscuta si ca Sindromul Pitchford.

Momentan sunt cateva jocuri care nu pot fi indepartate, cum ar fi variantele demonstrative obtinute din Amnesia Fortnite Bundle.

[Kit Guru]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close