MORE

Teoretic poti sa joci Dark Souls 3 inainte de lansare – Practic ai nevoie de ajutor psihiatric daca faci asta

Se pare ca acest final de luna martie este plin de surprize pentru studiourile producatore de filme sau jocuri. Intai Star Wars The Force Awakens a ajuns pe trackere cu o saptamana de lansare, iar acum ultimul titlu din seria Dark Souls, produsa de From Software, si-a facut si el loc pe net, ba chiar a primit si un buton de download pe care il poate numi doar al lui.

Dar in loc sa il gasiti pe torente, va trebui sa folositi un cont temporar de PS4 sau Xbox One care are ca regiune setata Japonia. Dark Souls 3 a fost lansat acolo in ziua de 24 martie. Va trebui sa platiti pentru joc, asa ca daca va asteptati la ceva mai necurat, aveti ghinion.

Totusi, accesand jocul prin acest truc, pentru care gasiti un tutorial pe DualShockers, care este disponibil inca de la generatia trecuta va avea cateva dezvantaje. Spre exemplu, pentru ca descarcati jocul din Japonia, va trebui sa va obisnuiti cu meniuri in japoneza. Din fericire NeoGAF incearca in moment sa ajute cu traducerea.

Nu este prima data cand Bandai Namco fac asta. In trecut au mai au avut astfel de lansari, iar varianta japoneza este mai dificila, astfel cei care doresc sa joace titlul inainte de lansarea sa in occident, o sa indure un nivel de dificultate ridicat.

Namco Bandai a declarat ca exista inca portiuni ale multiplayer-ului care nu sunt inca functionale, cel putin in varianta jocului internationala, asa ca multe dintre mesajele lasate pe jos de catre jucatori nu sunt inca implementate in titlu, dar si alte elemente.

Pana pe data de 12 aprilie, cand jocul va fi disponibil in mod oficial si va primi si un patch ce adreseaza problemele de optimizare, mai dureaza, asa ca daca doriti sa accesati jocul, fie el si in japoneza, urmariti link-urile de mai jos.

[DualShockers] [NeoGaf]

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button