Gaming

Poti sa ai un Aimbot GTA 5 fara sa primesti ban? DA, si este „legal”!

28Dupa cum multi dintre voi stiu, am jucat GTA 5 inca de la varianta de PS3 si Xbox 360, jocul fiind pe piata de ceva vreme. Daca pe console lucrurile sunt un pic mai usor de urmarit, pe PC situatia se schimba radical, mai ales ca discutam despre cheat-uri, mod-uri, scripturi si tot asa. Totusi ieri, in timp ce jucam cu un grup de prieteni, incercand cu disperare sa terminam un Heist, unul dintre ei din senin ma intreaba: ” Stii ca poti sa ai Aimbot GTA 5 legit, nu?!”

Moment in care mi-a stat mintea in loc! Trei cuvinte acolo nu aveau sens, mai ales in respectiva fraza… Aimbot – GTA 5 – Legit… cum dracu vine asta frate? Moment in care amicul meu s-a apucat sa-mi explice, cu lux de amanunte, cum sa activezi acest minunat Aimbot GTA 5 in joc. Iar dupa ce am sa impartasesc asta cu voi, fie veti rade de mine pentru ca nu m-am gandit la asta, fie o sa imi multumiti!

In primul rand iti trebuie un controller, asta pentru ca acest Aimbot nu este tocmai … un Aimbot GTA 5, cat o scapare a celor de la Rockstar lasata in joc „de pe vremea” consolelor. Pentru cei care nu au jucat varianta de console, ai Aim Assist acolo, care practic iti face lock-on pe un personaj, fiind mult mai usor sa ochesti. Ei bine, acest Aim Assist exista si pe PC, dar in sesiunile de multiplayer nu este accesibil… decat daca folosesti un controller si pacalesti jocul!!!

Pentru a activa Auto-Aim-ul in joc si efectiv acest Aimbot GTA 5, trebuie sa intreprinzi urmatoarele actiuni:

– Gasesti o capra si o sacrifici in numele marelui Trevor Philips

– Dansezi Macarena invers si repeti numele lui Michael in tot acest timp

– Cauti o piatra cu fata lui Franklin in desert

– Intri intr-o sesiune de single player

– Deschizi meniul de setari si il cauti pe cel responsabil pentru controller

– Activezi Aim-Assist in single player

– Intri in online mod si folosind controller-ul poti face auto lock on pe orice personaj din joc. (atat timp cat folosesti un controller)Aimbot GTA 5

Problema cu acest Aim Assist este ca aseara am impresia ca mi-am primit vreo 20 de report-uri de la alti jucatori, care urlau in gura mare ca sunt codat, cheater si mi-au dorit numai de bine in timpul jocului. Pana si jocul te avertizeaza ca nu este tocmai OK ceea ce faci si ca in online s-ar putea sa te ajute… un pic cam prea mult! Dar, daca vrei sa il folosesti, nu te opreste nimeni. Sfatul nostru, activati aceasta optiune atunci cand aveti un Heist. Te ajuta si nu mai stai sa iti pierzi timpul cu elemente triviale precum ochitul. Este foarte posibil ca multi dintre „jucatorii buni” din meciurile online sa foloseasca un controller, caz in care au un avantaj clar in fata ta, ei putand sa ocheasca oriunde in vecinatatea ta, dar tinta punandu-se pe tine.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button