MORE

Poti rula acum Android pe un iPhone folosind o carcasa de telefon

De cand lumea si pamantul, omul a tot incercat sa vada cum functioneaza lucrurile si ce le face sa ticaie. Probabil din acest motiv avem fel si fel de hard hack-uri care apar pe internet, unul dintre acestea este un proiect menit sa ruleze sistemul de operare Android pe un iPhone folosind hard hack-uri si ceva inginerie iscusita.

Dezvoltatori de la Tendigi se pare ca au facut exact asta, reusind sa realizeze un homebrew pentru iPhone care te lasa sa rulezi Android pe un telefon Apple, cu mentiunea ca trebuie sa folosesti o carcasa de telefon un pic speciala pentru ca Android-ul sa functioneze corespunzator. 

Folosindu-se de faptul ca Android-ul nu gatuie atat de mult optiunile de dezvoltare ale unui user, Nick Lee alaturi de echipa Tendigi, si-au dezvoltat propriul hardware pentru a putea rula OS-ul celor de la Google pe iPhone. Iar felul in care a facut asta se pare ca nu este invaziv, ruland o aplicatie si Android-ul in sine fiind transmis dintr-o carcasa de telefon.

Echipa Tendigi a dorit sa testeze conceptul, transmitand printr-un cablu Android catre iPhone, folosind un Nexus 5. Bine, asta nu insemna ca nu avea nevoie de anumite unelte pentru a comunica cu iOS-ul, pe langa o serie de alte tweak-uri interesante, rezultatul fiind un Android care ruleaza dintr-o carcasa banala de telefon, care se leaga la iPhone printr-un cablu.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button