GamingPC&ConsolesTech&IT

Poți primi o grămadă de bani acum în GTA Online

GTA Online va intra într-un con de umbră după lansarea lui Red Dead Redemption 2, dar până când se va întâmpla asta Rockstar vrea să vă convingă să reveniți la joc.

Pe parcursul acestei săptămâni aveți posibilitatea de-a obține în GTA Online suma de 300 de mii de dolari virtuali pur și simplu dacă intrați în joc. Apoi, pentru a promova puțin Red Dead Redemption 2, Rockstar vă oferă recompense și dacă veți completa, sau ați completat deja misiunile cu armele din vestul sălbatic.

În cazul în care nu le-ați făcut până acum, când veți obține toporișca de piatră și revolverul special veți primi instantaneu 250 de mii de dolari, iar apoi încă 250 de mii de dolari pe 22 octombrie. În totali, puteți primi cam 1.3 milioane de dolari dacă nu ați făcut până acum acele două misiuni, sau 800 de mii de dolari virtuali dacă le-ați făcut deja.

Sigur, comparativ cu ce prețuri sunt în joc, aceste sume v-ar ajunge suficient cât pentru a cumpăra o pereche de pantofi putreziți, dar tot e mai mult decât puteți primi de la majoritatea heist-urilor. În această perioadă veți găsi și bonusuri la evenimentele legate de clubul de noapte și câteva misiuni din Adversary Mode.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button