PC&Consoles

Poți obține acum pachete gratuite de Hearthstone

N-am mai avut de ceva vreme o știre despre Hearthstone, în mare parte pentru că a reușit în câțiva ani să devină mai pay 2 win decât a putut visa vreodată Wizards of the Coast că ar putea fi MTG vreodată. Totuși, dacă vreți să vă reapucați de el, sau dacă vreți măcar câteva cărți gratuite, puteți găsi acum câteva în jocul celor de la Blizzard.

Pentru a inaugura opțiunea de-a trimite daruri către prieteni prin joc, puteți acum să obțineți un pachet de cărți clasice intrând pe pagina dedicată acestui nou serviciu. Trebuie doar să apăsați butonul de Claim și veți obține acest pachet de cărți standard. Promoția este activă până pe 31 decembrie, așa că aveți timp destul să profitați de ea. Apoi, dacă întrați în Hearthstone de astăzi și până pe 30 octombrie, ca parte din evenimentul de Halloween, puteți obține un pachet din expansion-ul Whispers of the Old Gods. Dacă vă așteptați la ceva mai multă dărnicie din partea celor de la Blizzard, atunci clar nu știți prea bine filozofia de bază a studioului.

Nu pot să vă spun în acest moment care este starea jocului, echilibrul meta-ului, sau ce expansion ar mai trebui să apară, pentru că n-am mai intrat în el de un an de zile. Dar măcar poate fi distractiv pentru unii oameni.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button