PC&Consoles

Poti jucat Pokemon Go in GTA 5

Ce se întâmplă când combini GTA 5 cu Pokemon Go? Adică, pe lângă faptul că generezi mai multe vizualizări decât orice știre despre tehnologie…

Nu trebuie să vă mai întrebați, pentru că rezultatul poate fi acum jucat. Un modder pasionat de Grand Theft Auto 5 și de Pokemon a reușit să introducă în jocul celor de la Rockstar o mecanică nouă, inspirată de celebra serie de simulatoare de grind.

Jucătorii care instalează această modificare vor primi câteva Pokeballs pe care le pot folosi la capturarea altor personaje din joc. Dacă  acele personaje erau rănite înainte de-a arunca bila, atunci există o șansă bună ca acel Pokeball să devină noua casă a victimelor, iar jucătorul să le fie stăpân pe veci. Personajele vor lupta pentru tine pe cât de bine pot, dar fără a folosi fulgere, foc sau alte puteri Pokemonicești. O bilă aruncată într-un personaj perfect sănătos nu îl va captura, în schimb bila va fi distrusă, iar ținta va deveni ostilă.

Acest mod este încă la început, iar dezvoltatorul a promis că va adăuga numeroase lucruri interesante. Cine știe, poate în loc să prinzi locuitori din regiunea San Andreas vei prinde într-o zi Pokemoni veritabili. Modificarea poate fi descărcată de aici.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button