GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Poti juca primul Diablo si in browser

Diablo, hack-and-slash-ul original din 1996 este jucabil si in browser. Aceasta este mana celor de la Rivsoft (aceeasi oameni care ai mai lucrat la proiecte pentru produsele Blizzard, precum acest Diablo 3 Character Planner) si iti ofera acces la versiunea shareware a jocului, dar daca detii originalul si ai fisierele pe hard-disk, poti accesa intregul joc.

Din informatiile oferite de pagina acestora, portul este bazat pe codul sursa al jocului care a fost reconstruit de doua echipe de programare. Acestea au eliminat toate bug-urile si liniile de cod defectuoase. Daca detii deja jocul (care este disponibil pe GOG), poti cauta un fisier anume pe care sa-l tragi in browser pentru a te bucura de jocul full.

Chiar daca nu ai insa jocul, versiunea shareware ar trebui sa fie de ajuns daca vrei sa faci un joc rapid: multumita Wikipedia, aflam ca versiunea shareware contine primele doua zone ale dungeon-ului si una dintre cele trei rase pentru caracter.

Este amuzant daca intrii sa te joci 20 de minute sau ceva de genul. As fi uitat cat de usor era sa dai rapid un meci de Diablo. Nu are cutscene-uri, nici secvente de dialog interminabile, fanfare virtuale si alte nebunii: te trezesti in oras, mergi prin grota si incepi sa omori scheleti.

Daca vreti sa aruncati o privire sau, de ce nu, sa dati un meci, accesati acest link.

[PC Gamer]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button