PC&Consoles

Poți juca gratuit The Division, Steep și Trials Fusion în acest week-end

Dacă nu știați, E3 începe săptămâna aceasta, iar pentru a marca ocazia, Ubisoft a decis să ofere acces gratuit pentru câteva zile la trei din jocurile sale.

The Division, Steep și Trials Fusion pot fi încercate gratuit, din această seară și până pe 12 iunie. Oferta pare să fie disponibilă doar pe PC, nu văd pe pagina oficială mențiunea altor platforme în acest moment. Jocurile nu vor mai putea fi accesate după această dată, decât dacă le cumpărați.

Ca să puteți juca aceste titluri va trebui să accesați Uplay și să faceți un cont, dacă nu aveți deja unul. Apoi, puteți să le descărcați și să le butonați de zor.

Apreciem gestul foarte mult, cu toate că selecția jocurilor este puțin cam bizară. The Division se potrivește bine, mereu are nevoie de mai mulți jucători, dar nu ar fi stricat dacă For Honor făcea parte din această promoție, din moment ce numărul de jucători a scăzut drastic din ziua lansării și până acum.

În orice caz, aveți încă trei jocuri gratuite în acest week-end, pe lângă Mirage Arcane Warfare, Payday 2, Outland, Battle Dome și Deformers.

Spor la joc

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button