PC&Consoles

Poti juca Doom in… Doom

Peste doua saptamani va fi lansat urmatorul joc din seria Doom, cel care va lua totul de la capat si duce lipsa de numar. Chiar daca modul sau de multiplayer este deja cunoscut publicului, gratie unui beta test public, cel de singleplayer inca este un secret. Dar unul din secrete a fost acum dezvaluit.

Doom se contine pe sine insusi. Sau mai bine zis, campania de singleplayer a lui Doom va include in multe din nivelele sale componente care sunt luate din Doom 1 si Doom 2. Si nu in sensul ca sunt reconstruite, asa cum era partea aia din Mirror’s Edge Catalyst. Sunt la propriu nivele de Doom 1 si Doom 2, asa cum erau in Doom 1 si Doom 2.

Desigur, inamicii sunt diferiti si grafica pentru personaj este alta, dar restul arata la fel, inclusiv obiectele pe care le vei gasi pe jos. Asa ca poti fi sigur ca vor exista macar cateva locuri din joc in care chiar exista culoare, nu doar un filtru sepia care te face sa te intrebi cum am reusit in 20 de ani sa trecem de la 256 de culori la doar doua.

View post on imgur.com

Cum exact vor explica in poveste prezenta acelor nivele de Doom 1 si 2 in Doom cel fara de numar nu este tocmai clar. Dar hei, este un joc, la un moment il omorai pe Romero.

Wolfenstein The New Order avea idei similare, dar erau implementate in vise, asa ca asa erau mai usor de explicat. Nu cu mult, dar erau.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button