MORE

Poți juca Doom cu o mașină? Voi decideți!

De ani de zile fanii lui Doom tot încearcă să facă jocul să funcționeze pe tot soiul de platforme pe care nu a fost intenționat să funcționeze.

Jocul a fost instalat pe imprimante, a fost instalat pe bara de funcții de pe un MacBook Pro, a fost făcut să meargă până și pe un osciloscop. Dar acum vine răspunsul la întrebarea nimănui. Poți juca Doom pe un Porsche 911?

Canalul de Youtube Vexal a publicat recent o demonstrație a ceea ce pare fi Doom rulând pe consola centrală a unui Porsche 911 și folosind volanul, accelerația și schimbătorul de viteze pentru control. Așa că vei putea juca Doom în timp ce conduci… cel puțin nu a instalat Carmageddon.

Clipul este destul de amuzant, dar realizarea anterioară a lui Vexal de a juca Doom folosind trei toastere legate prin USB la un PC tot este reușita sa cea mai impresionantă. Desigur, este vorba de un fals realizat cu ceva editare video, dar tot prezintă un concept interesant.

Și din moment tot ne îndreptăm către un viitor în care mașinile se vor conduce de unele singure, am putea la fel de bine să lăsăm volanul, accelerația și schimbătorul de viteze acolo pentru a permite pasagerului să joace ceva în timp ce mașina își vede de drum.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button