PC

Un patch realizat de utilizatori lasa utilizatorii sa instaleze Windows 7 & 8.1 pe CPU-urile Next-Gen

Zeffy, un user de GitHub, a creat un patch ce a scos limitarea impusa de Microsoft userilor de procesoare Intel Core din generatia a 7-a, o limitare ce impiedica userii de Windows 7 si 8.1 sa mai primeasca update-uri.

Aceasta limitare a venit prin update-ul de Windows KB4012218 (Martie 2017 Patch Tuesday) si a facut ca multi detinatori de procesoare Intel Kaby Lake si AMD Bristol Ridge sa fie foarte furiosi saptamana trecuta, cand nu au putut instala nici un update de Windows.

Miscarea facuta de Microsoft a fost controversata, dar compania si-a anuntat clientii de intentiile sale inca din ianuarie 2016, oferind user-ilor destul timp pentru a face update-ul catre Windows 10, a schimba OS-ul sau a face downgrade la CPU daca, pentru varii motive, sunt nevoiti sa ramana pe Windows 7 sau 8.1.

Cu April 2017 Patch Tuesday de saptamana trecuta, Zeffy a avut sansa sa testeze o patru serii de scripturi create de el in Martie, dupa lansarea lui KB4012218.

Acestea au functionat cum trebuie, facand patch fisierelor DLL din Windows, sarind peste verificarea versiunii de CPU si livrand update-uri pentru calculatoarele ce ruleaza Windows 7 si 8.1 de pe procesoare de generatia a7-a.

Cei interesati pot descarca de AICI patch-ul, asta pana cand Microsoft nu trimit o armata de avocatii pentru a da jos link-ul de download.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button