MORE

Poți folosi căștile unui iPhone 7 când îl încarci? Acum da.

Pe cât de „curajoasă” a fost înlăturarea portului dedicat audio de pe iPhone 7, o problemă s-a ivit pe care poate cei de la Apple nu au reușit să o prevadă.

Ce se întâmplă dacă vrei să asculți ceva la telefon pe căști atunci când acesta are un nivel scăzut de baterie? La un telefon normal, l-ai putea încărca și folosi în același timp, din moment ce portul audio și cel de încărcare pot funcționa în paralel. Dar pentru că pe iPhone 7 sunt unul și același lucru, cam pierzi din flexibilitate.

Din fericire, există companii care s-au gândit din timp la asta. Belkin, acea companie care ocazional mai face hardware pe care Razer îl vinde cu 50% mai scump, a realizat un hub Lightning care permite conectarea a două cabluri de acest fel un singur iPhone.

belkin-charger-audio

Unul dintre ele poate fi pentru încărcare, iar celălalt pentru căști de Lightning sau pentru adaptorul către jack-ul de 3.5mm. Prețul pentru această minunăție tehnologică este de 40 de dolari.

Așa că dacă vrei să recapeți posibilitatea de-ați pune telefonul lângă pat la sfârșitul zilei, să îl încarci și să asculți o carte audio sau niște muzică, fără să îi deranjezi pe cei din jur, te va costa.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

20 comentarii

  1. Conteaza si asta Adrian Mihnea. Dar de la un punctaj ca cel de la 6s de 135k devine irelevant intrucat chiar si 50k al meu face fata cu brio oricarui joc.

  2. Pai nu stiu ce faci cu ei. Ii am de un an si ceva. Ti am zis de la un punct deja devin irelevanti. Nu exista inca aplicatii care sa foloseasca puterea de care dispun acum mobilele.

  3. Glumesc ma :))…aveam un P8 care avea vreo 50k si mergea brici ….acum am P9 care scoate dublu dar nu e nicio diferenta in utilizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button