MORE

Poți folosi căștile unui iPhone 7 când îl încarci? Acum da.

Pe cât de „curajoasă” a fost înlăturarea portului dedicat audio de pe iPhone 7, o problemă s-a ivit pe care poate cei de la Apple nu au reușit să o prevadă.

Ce se întâmplă dacă vrei să asculți ceva la telefon pe căști atunci când acesta are un nivel scăzut de baterie? La un telefon normal, l-ai putea încărca și folosi în același timp, din moment ce portul audio și cel de încărcare pot funcționa în paralel. Dar pentru că pe iPhone 7 sunt unul și același lucru, cam pierzi din flexibilitate.

Din fericire, există companii care s-au gândit din timp la asta. Belkin, acea companie care ocazional mai face hardware pe care Razer îl vinde cu 50% mai scump, a realizat un hub Lightning care permite conectarea a două cabluri de acest fel un singur iPhone.

belkin-charger-audio

Unul dintre ele poate fi pentru încărcare, iar celălalt pentru căști de Lightning sau pentru adaptorul către jack-ul de 3.5mm. Prețul pentru această minunăție tehnologică este de 40 de dolari.

Așa că dacă vrei să recapeți posibilitatea de-ați pune telefonul lângă pat la sfârșitul zilei, să îl încarci și să asculți o carte audio sau niște muzică, fără să îi deranjezi pe cei din jur, te va costa.

[Ars Technica]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

20 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close