MORE

Poti folosi wireless gamepad-ul de la PS4 la PS3!

Cu toate ca pare un downgrade substantial, exista situatii in care s-ar putea sa doresti sa folosesti gamepad-ul de la PS4 pe PS3. Inca exista cateva jocuri destul de bune pe PS3, iar DualShock 4 este net superior fata de gamepad-ul PS3-ului, mai ales in fightere.

Pana de curand, cei care doreau sa utilizeze gamepad-ul de PS4 la consola PS3, erau obligati sa foloseasca un cablu USB pentru a permite consolei recunoasterea controller-ului. Destul de incomod, mai ales daca ai televizorul destul de departe de scaun sau canapea, asta ca sa nu mai vorbim de problemele de lag si anumite probleme de compatibilitate.

Ei bine Sony s-au gandit ca un update la firmware-ul PS3-ului este necesar, acum acesta suportand DualShock 4 wireless in mod nativ. Totusi, cateva dintre functii, precum touchpad-ul, nu sunt active, acesta fiind recunoscut de consola ca fiind un gamepad generic, fara giroscoape sau vibratii, dar chiar si asa, este o imbunatatire fata de ceea ce ne ofera controller-ul PS3-ului. Unii useri au acuzat ceva probleme de compatibilitate in anumite jocuri deja, dar avem incredere ca Sony vor rezolva toate plangerile intr-un timp scurt. Pentru cei interesati, gasiti intructiuni detaliate AICI!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button