Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Poți fi arestat dacă aduci un Galaxy Note 7 pe un avion

/
/
/

Autoritățile din SUA nu prea mai au chef de glumă în cazul lui Samsung Galaxy Note 7. După ce au recomandat ca telefoanele să nu fie folosite pe avion s-a trecut la interzicerea lor directă și aplicarea de pedepse celor care încalcă această regulă.

Interdicția a fost pusă în aplicare în ziua de 15 octombrie și probabil nu va fi reziliată prea curând. Aceasta acoperă toate telefoanele Samsung Galaxy Note 7, indiferent dacă sunt modele noi sau modele vechi. La urma urmei, chair și cele înlocuite par să aibă o problemă legată de combustie spontană.

Dacă cineva este prins cu un astfel de telefon la îmbarcare, acesta va fi confiscat iar posesorul ar putea fi amendat. Dacă un Galaxy Note 7 este descoperit în bagajele, atunci situația devine și mai neplăcută pentru posesorul telefonului, pentru că pe lângă amendă s-ar putea trezi cu o urmărire penală pentru acțiuni care ar fi putut să ducă la un accident aviatic. Arestul nu este exclus, dacă posesorul se ținea de glume sau dacă încerca să transporte în mod intenționat telefonul fiind conștient de interdicție.

Așa că dacă aveți un Galaxy Note 7, sper că nu aveți de gând să îl luați în avion cu voi spre SUA.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar