PC&Consoles

Poți explora chiar acum noua hartă a lui PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds va primi în curând o hartă nouă, amplasată într-un deșert, așa că în sfârșit jucătorii vor putea să se delecteze cu sentimentul acela satisfăcător al explorării.

Dar dacă nu vreți să așteptați până atunci pentru a vedea cum arată hartă, se pare că aveți noroc. După unul din ultimele update-uri a fost găsit în PUBG o imagine care probabil va fi utilizat pentru navigare pe noua hartă. Așa că un individ care își spune Webdestroya a adăugat această hartă la serviciul PUBGMap.io, care vă permite să vă uitați cu atenție la harta deja existență, fiind indicate și locațiile de spawn pentru arme și vehicule.

Informații despre ce apare și unde nu prea sunt disponibile pentru harta cu deșertul, dar puteți vedea destul de clar terenul, locațiile diverse și vă puteți plănui posibile rute pentru când noua zonă chiar va fi adăugată în joc.

Sigur, ce vedeți aici ar putea fi o variantă incompletă, iar cea finală poate că va avea câteva diferențe. Dar important este că măcar aveți o idee generală despre cum arată. Fiind un deșert, nu prea este o surpriză că nu aveți parte de la fel ed multă apă, deși acel râu imens ar trebui să ofere ceva de făcut și pasionaților de bărci.

[GameWatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button