GamingPC&ConsolesTech&IT

Poți dobândi 20 de mii de BP dacă intri acum în PUBG

Săptămâna aceasta nu a fost tocmai grozavă pentru PUBG. Dezvoltatorii jocului au tot avut probleme cu stabilitatea serverului, iar jucătorii nu au fost tocmai bucuroși nici ei din această cauză.

Ca urmare,  Blue Hole a decis să ofere jucătorilor o mică recompensă pentru răbdarea lor și pentru faptul că încă nu s-au revoltat și n-au sărit pe sediul companiei cu torțe și furci. Dacă intrați în joc până în ziua de 23 octombrie, veți primi gratuit o pălărie specială, sub forma unui fes de care cineva a lipit niște căști roșii și foarte ușor de văzut prin iarbă.

Mai important de atât, veți mai primi și 20 de mii de BP, acel puncte pe care le puteți folosi la achiziția de cutii noi sau a câtorva elemente estetice care vă pot ajuta să vă faceți personajul mai greu de văzut prin păpușoi, sau mai strident. Decizia este a voastră, voi alegeți ce faceți cu aceste puncte. Ați putea să le dați pe toate pe cutii, în speranța că va pica ceva foarte scump care poate fi vândut pe Steam Marketplace, sau ați putea să îi păstrați pentru când veți putea cumpăra ceva mai valoros cu BP în PUBG.

Important este să intrați în joc până marți pentru a vă lua recompensa.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button