GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Poți descărca acum cele 72 de jocuri făcute la Jam de Casă

Inclusiv cel făcut de mine

Prima seară din live-stream-ul caritabil al evenimentul Jam de Casă s-a încheiat, dar va continua pentru încă vreo două seri, pentru că au mai rămas o grămadă de jocuri de testat.

Jocuri pe care le puteți descărca și butona chiar voi, dacă sunteți curioși, din moment ce sunt gratuite. Toate cele 72 de jocuri sunt disponibile de pe pagina oficială a evenimentului, unele dintre ele venind și cu codul sursă, acolo unde era posibilă includerea sa.

În cadrul transmisiei de seara trecută a fost anunțat faptul că evenimentul a strâns peste 34000 până în acest moment, cea mai mare parte a donațiilor venind de la studiourile de jocuri partenere, iar restul de la contribuții efectuate de către public. Cifrele exacte urmează să fie anunțate în următoarele ediții ale acestui stream caritabil.

Important este că aveți la dispoziție o grămadă de jocuri, le puteți studia dacă vreți, vă puteți distra cu ele și puteți avea o idee generală despre ce ați putea face și voi, ocazional cu experiență minimă, în cadrul unui game jam.

Cu siguranță acesta nu va fi ultimul de acest tip, așa că poate veți dori să participați la următoarea ediție.

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button