Telefoane

Poți debloca un PC folosind un telefon Samsung Galaxy

Nu, nu e vorba de vreun hack sau de vreo problemă de securitate, de data aceasta este vorba de o funcție intenționată și cu totul opțională.

Samsung anunță că a extins funcționalitatea aplicației Flow, disponibilă pentru modelele Galaxy S6, S7 și S8. Aceasta până acum permitea folosirea telefonului și a senzorului său de amprentă pentru a debloca un Galaxy TabPro S, echipat cu Windows 10, iar acum funcționează și pe orice PC echipat cu acest sistem de operare.

Procesul de împerechere a telefonului cu Windows Hello de pe PC nu ar trebui să fie dificil. Dar va însemna că aveți încă un motiv să nu pierdeți mobilul. Pe lângă deblocarea PC-ului, această funcție vă mai permite să sincronizați notificările, permițându-vă să fiți mereu la curent cu totul.

Așa că dacă ați vrut mereu să vă securizații PC-ul, în așa fel încât să nu poată fi folosit decât cu amprenta voastră, acum aveți o soluție destul de elegantă la îndemână… dar nu ieftin. În nici un caz ieftină, dacă ar fi să comparăm costul unui Galaxy vechi până și de 3 generații cu cel al unui senzor de amprente pe USB.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button