MORE

Postal revine

Acum vreun an si ceva, internetul era in coada din cauza unui joc numit Hatred, pe care cumva niste site-uri l-au considerat a fi cel mai violent si oribil facut in istoria umanitatii, acesta fiind chiar delistat de pe Steam pentru o vreme. Evident, lumea a uitat ca Postal exista de vreo 20 de ani, motiv pentru care studioul Running With Scissors a decis sa il reinvie.

Postal Redux este o editie reconstruita a jocului din 1997, care va fi disponibil anul acesta pentru PC, Mac si Playstation 4. A nu fi confundat cu Portal, Postal este un joc despre un individ dement care incepe sa omoare pe toata lumea din jurul sau. Intentia celor de la Running With Scissors este de a fi pe cat de grosolani cu putinta se poate cu acest joc, asa ca va puteti astepta sa fie cel putin interesant.

Ce aduce acest joc fata de cel vechi? Eh, in primul rand, functioneaza pe PC-urile contemporane, dar mai aduce grafica imbunatatita, refacuta, care pastreaza stilul „clasicului”.

Postal Redux mai adauga si un mod de Rampage, la care acumulezi punctaj pe masura ce omori din ce in ce mai multi civili si inamici. In rest, va fi cam acelasi joc.

[Eurogamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close