MORE

Posesorii lui Hitman primesc o surpriză mare în Hitman 2

Dezvoltarea ultimului joc Hitman lansat a fost destul de problematică. Studioul IO Interactive s-a trezit că în loc să lanseze jocul pe două părți a trebuit să îl lanseze în episoade multiple. Apoi, în loc să continue cu un al doilea sezon de conținut, a trebuit să concedieze o parte din angajați pentru că Square Enix se ținea de glume. Dar cumva, studioul a reușit să pună la punct o continuare, un Hitman 2.

Rămâne totuși întrebarea. Cum poți numi acel joc Hitman 2, dacă Hitman ăsta de acum trebuia să fie un prim sezon al unei „lumi a asasinării”? Răspunsul este simplu. Îndeși Hitman 1 în Hitman 2.

IO Interactive anunță că toate misiunile din Hitman vor fi jucabile în continuarea sa, într-o formă actualizată care include toate îmbunătățirile aduse de Hitman 2. Da! Asta înseamnă că în sfârșit vei putea căra o pușcă cu lunetă într-o servietă pe hărțile vechi, de parcă ăsta ar fi un joc Hitman la care iei rolul unui asasin profesionist suficient de inteligent încât să înțeleagă că este o idee proastă să te plimbi prin Sapienza cu un Dragunov în spinare. Printre îmbunătățiri se mai numără adăugarea popularei grenade de tip flashbang și a unui sistem de integrare în mulțime, în stil Assassin’s Creed, prin care 47 poate deveni ceva mai greu de observat.

Misiunile acestea vor fi gratuite pentru oricine le deține deja. Dacă ai Hitman 1, felicitări, nu mai trebuie să intri în el vreodată dacă vei cumpăra Hitman 2, fiindcă vei găsi tot jocul acolo, la un loc, într-o singură entitate unitară și coezivă. Cei care nu dețin misiunile cu pricina vor putea să le cumpere sub forma unui Legacy Pack a cărui preț nu a fost dezvăluit.

Hitman 2+1 va fi lansat în luna noiembrie, și promite să continue în viitor, fie cu mai mult DLC, fie cu un Hitman 3+2+1.

Acum să sperăm doar că se va reveni treptat la interacțiunea cu lumea din Blood Money pe parcurs, și se va renunța la contextualitatea iritantă a acțiunilor.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button