TECH

Portofelul care iti incarca telefonul

Ce tii in portofel? Carduri, bani, carti de vizita, cartele si mai nou…o baterie de 3000mAh reîncărcabilă pentru telefonul tau.

Fabricat din piele italieneasca Saffiano, portofelul Power Wallet este rezistent la zgârieturi și ușor de curățat. Alături de baterie, cablul de reincarcare și portul pentru reîncărcare, portofelul mai are si 4 compartimente pentru cardurile de credit, un compartiment pentru monede și o secțiune pentru diverse hartii.

Bateria portofelului se incarca complet in 4 ore, iar grosimea portofelului, cand acesta sta in buzunar este de 2 cm.

Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor: Android, BlackBerry, Samsung, Amazon Kindle si Galaxy Tab. Posesorii de Apple au nevoie de un adaptor.

Un astfel de portofel costa 350 RON: wowthem.com

PowerWallet_20

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button