Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Portal Series: Mel, un nou si excelent mod gratuit de Portal 2 urmeaza sa apara!

/
/
/
/
video

Un nou mod pentru Portal 2 se pregateste sa apara si va putea fi jucat gratuit de toti cei care detin jocul de baza. Portal Series: Mel, al carui trailer il puteti vedea aici, are o poveste noua, care se petrece intre Portal 1 si Portal 2, si o are in centrul actiunii pe Mel, o femeie care a luat parte la un experiment denumit Aperture: Science Innovators Short-Term Relaxation Vault. Experimentul s-a dovedit catastrofal, iar Mel a cazut intr-un somn adanc mai mult ani.

Cand s-a trezit, s-a vazut nevoita sa-si caute drumul spre iesire, sub indrumarea unui Cave Johnson fals si cu ajutorul celebrului Portal Device. Pe tot parcursul jocului, Mel este framantata de o serie de intrebari: „Ce s-a intamplat cu mine?”, „Cine este acest pretins Cave Johnson?” si „Ce s-a intamplat cu oamenii care au lucrat aici odinioara?”. Modul vine cu 20 de harti noi si puzzle-uri pe masura, cu texturi, modele si animatii personalizate. Portal Series: Mel este anuntat sa apara in primul trimestru al acestui an si va fi disponibil numai pe Steam.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar