GamingPC&Consoles

Portal cu RTX va fi lansat pe 8 decembrie și vine sub formă de DLC gratuit dacă ai deja jocul!

Încă de când a fost anunțat, fanii Portal (printre care mă număr și eu) au așteptat cu sufletul la gură lansarea DLC-ului care vine cu ray-tracing și NVIDIA DLSS 3. Și se pare că nu mai au mult de așteptat, deoarece o păsărică mi-a șoptit că va fi disponibil pe 8 decembrie.

Și partea cea mai bună abia acum vine. Pe lângă faptul că va fi lansat în puțin peste o săptămână, noile funcții și îmbunătățiri pe care le-am menționat anterior vor veni sub formă de DLC gratuit dacă ai deja jocul de bază cumpărat.

Portal cu RTX exemplifică puterea nemaivăzută a noilor plăci video GeForce RTX seria 40 și a capabilităților platformei NVIDIA RTX Remix. Fiecare cadru din gameplay beneficiază de ray tracing, texturi realiste și noi modele, dar care păstrează din înfățișarea celor originale.

Pentru a atinge acest nou look, Portal cu RTX folosește o suită de tehnici grafice solicitante, care sunt accelerate de tehnologia NVIDIA DLSS. DLSS 3 permite plăcilor video din seria 40 să beneficieze de o creștere de 2,8X în performanță, lucru care face sesiunile de gameplay mai fluide, similare cu randarea nativă, în timp ce plăcile video din seria 30 și 20 vor beneficia de DLSS 2, care va oferi experiență cât mai bună în joc.

Ca de obicei, driverele Game Ready vor fi disponibile aproape de ziua lansării pentru toate plăcile video NVIDIA compatibile și îți recomand cu căldură să îți faci update dacă plănuiești să te joci și tu Portal cu RTX. Cerințele de sistem pentru joc le găsești mai jos:

portal rtx sys req

Trebuie să recunosc că abia aștept să pun mâna pe Portal cu RTX. Am jucat jocul original în urmă cu mulți ani și, ocazia de a trece încă o dată prin el cu grafici și efecte moderne este prea bună pentru a putea fi refuzată. Găsești toate detaliile despre lansare aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button