PC&Consoles

Portal devine film

Half-Life 3 tot este așteptat de lumea întreagă de ani și ani de zile, dar până când va sosi jocul, se pare că una din ultimele proprietăți ale Valve va deveni film. Iar acea proprietate este Portal.

JJ Abrams, individul responsabil pentru regizarea primelor două filme Star Trek din noua eră, a noului film Star Wars și a mai multor lucruri, a dezvăluit că o adaptare cinematografică după Portal este în plan. Mai exact, acesta a declarat că se va întruni cu Valve săptămâna aceasta și că un anunț despre Portal va veni la puțin timp după.

Abrams este de mult timp un prieten al celor de la Valve, unul din filmele sale chiar având un teaser secret ascuns în Portal 2. Zvonurile că atât Half-Life cât și Portal vor fi transformate în pelicule există de câțiva ani de zile, după cum poate indica și acest interviu din 2013 făcut cu unul din actorii despre care se crede că va avea un rol central.

Acest film va prezenta ceva provocări la realizarea sa, și anume, dacă Abrams va scăpa nejumulit în cazul în care GLaDOS este jucată de altcineva în afară de Ellen McLain și cine va juca rolul cubului de companie cântărit.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button