GamingPC&Consoles

Portal 2 va primi o campanie nouă creată de fanii seriei

Chiar zilele trecute am terminat campania co-op a lui Portal 2 cu un prieten și mă gândeam ce mai urmează. Până la urmă, au trecut ani buni de la ultimul joc din serie și din ceva motiv, Valve are probleme grave când vine vorba de cifra trei. Și uite cum s-au aliniat astrele, iar astăzi vorbim despre o nouă campanie single-player creată de fanii seriei.

Desolation este un mod care oferă o poveste cu totul nouă. Acțiunea are loc cu câteva sute de ani după finalul lui Portal 2 și se desfășoară într-o zonă veche a laboratoarelor Aperture, care datează din 1980. De această dată intrii în pielea unui personaj numit Diana care este echipat cu un sistem cibernetic de portaluri numit BRACE. Scopul tău este să oprești o amenințare care pune în pericol laboratorul, pe măsură ce descoperi mai multe despre istoria acestuia și afli mai multe și despre personaj.

Proiectul încă este în lucru și va mai trece ceva vreme până când vom putea reveni în joc, dar până acum pare promițător. Cu atât mai mult cu cât este dezvoltat de o echipă de veterani în ale modding-ului de Portal 2. Asta se vede și în videoul de mai sus, care ne arată și câteva îmbunătățiri grafice alături de un nivel destul de alambicat. Nu știu de voi, dar abia aștept să îmi pun iară căpățâna la treabă în Desolation. Dacă vreți să aflați mai multe despre acest mod și să vedeți câteva artwork-uri, puteți accesa pagina proiectului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button