PC&Consoles

Porsche va apărea jocurile Forza vreme de 6 ani

O veste bună pentru cei care duc dorul jocurilor de curse care să conțină mașini marca Porsche, acestea vor fi ceva mai vizibile în viitor, după ce compania a semnat un acord cu Microsoft și studioul Turn 10.

Pachetul de DLC cu mașini Porsche pentru Froza Horizon 3 este doar începutul, vehiculele prestigiosului producător își vor face apariția în jocurile Forza pe parcursul următorilor 6 ani. Și nu va fi vorba doar ce cel mai nou model pentru care Porsche are nevoie de ceva reclamă, din câte spune Turn 10, accentul fiind pus pe catalogul istoric de vehicule pe care le are compania.

Dacă v-a trecut instantaneu prin minte NFS 5, probabil nu se va ajunge de îndată la un nou joc istoric doar despre aceste mașini, dar cu siguranță veți vedea în jocuri de curse precum Forza, Project CARS, și multe altele, diverse modele marca Porsche din toate generațiile.

Și de ce nu le-ați avut până acum la dispoziție în alte jocuri? Fiindcă de la acel NFS 5 Electronic Arts a avut exclusivitate vreme de 17 ani… și-a făcut mai nimic interesant cu adevărat cu mașinile acestea după acel joc de curse excepțional.

[Ars Technica]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button