TECH

PornHub reviziuieste programul de premiere pentru buguri!

Pornhub plătește mii de dolari în plus pentru cercetătorii care au depus deja vulnerabilități în cadrul programului său de recompense pentru bug-uri, ca parte a unei revizii.

Megasite-ul pentru adulți atrage un număr impresionant de 60 de milioane de vizitatori pe zi și plătește până la $34,764 pentru cele mai grave bug-uri, iar pentru vulnerabilități mici, cel puțin $50.

Acum, de la lansarea acestui program la începutul luni, a mărit plățile pentru diferite bug-uri, și iși va plăti retroactiv cercetătorii care au trimis deja bug-uri și fuseseră plătiți pentru ele.

Se spune că site-ul a primit mii de depuneri de la lansarea programului.

Dintre aceia, unii cercetători au criticat site-ul pentru că plătea prea puțin pentru bug-uri, cea mai recentă critică declanșând o restructurare a sumelor de bani plătite pentru erori.

PornHub a spus, pentru El Reg, că, de asemenea, va crește imediat personalul programului de recompense, precum și capacitatea de reacție la rapoarte.

„Acesta este primul nostru program de recompense pentru bug-uri și a fost o experiență din care am avut de învățat”, spune PornHub.
„Am modificat tabela de plăți pentru a ne alinia mai bine cu celelalte programe de recompense publice.
„Vrem să fim corecți cu toți cercetătorii, și, ca atare, am creditat retroactiv toate observațiile anterioare conform noului tabel de plată.”

Site-ul a publicat o diagramă de valoare a bug-urilor, astfel încât cercetătorii să știe in ce clasa se incadrează o anumită vulnerabilitate, și a adăugat mai multe detalii pentru ce bug-uri se află în domeniul de aplicare.

Serviciul său de tip premium a fost, de asemenea, inclus în cadrul programului de recompense, și toți cercetătorii care au trimis bug-uri vor fi de-acum plătiți.

Vânătorii de bug-uri vor fi, de asemenea, capabili să poarte un tricou exclusiv Pornhub -vânător de bug-uri.

„Nici măcar angajații PornHub nu au acest tricou,” spune compania.

 „Noi credem cu tărie că un program de recompense pentru erori de succes are nevoie de cercetători fericit și motivați.”

[HackerOne]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button