Tech&IT

PornHub ofera utilizatorilor o scuza buna pentru search history

Poate ca multi dintre voi nu stiti, dar PornHub se preteaza sa a fi un site sigur, care nu pune in pericol securitatea digitala a utilizatorilor sau a abonatilor, astfel existand un program de depistare a bugurilor site-ului, asa cum exista si in cazul Amazon sau eBay.

Problema este ca PornHub nu prea fac mare tam tam pe tema aceasta, existand un numar foarte mic de oameni care fac asta, mai mult, PornHub fiind si ei la randul lor restrictivi cu persoanele cu care urmeaza sa lucreze. 

Sunt rezervati, avand in vedere ca site-ul strange in medie 60 de milioane de vizite zilnice, iar bresele recente de securitate i-au facut sa fie mult mai vigilenti, mai ales in cazurile recente de malvertising. Astfel, PornHub, in aceste momente are in plina desfasurare o companie de recompense pe o platforma, care initial viza doar partea de securitate.

Principiul este simplu: Un hacker are 24 de ore de la descoperirea unei brese de securitate sau un bug sa il raporteze, dar bugul trebuie sa fie gasit fara unelte automatizate si sa nu intrerupa livrarea de continut catre utilizator. Recompensele pleaca de la 50 de dolari, pana la 25.000 de dolari, existand o serie de criterii stricte de participare dupa cum am spus.

Totusi, acum poti sa explici prietenilor sau oricui ti-a vazut istoricul, ca te-ai plimbat pe site pentru a indentifica buguri, incercand sa prinzi acea recompensa de 25.000 de dolari.

[HackerOne]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button