MORE

PornHub face publice cautarile utilizatorilor de Halloween

In urma cu doi ani de zile atunci cand numele site-ului PornHub era rostit, acesta era asociat doar cu o serie de clipuri porno si atat. Eventual niste poze incarcate pe site sau un meci de fotbal, dar mai mult nimic interesant. Ei bine, in ziua de astazi, acestia sunt asociati ce eSports si un simt al umorului debordant!

Site-ul, tocmai a facut publice cautarile userilor prin intermediul Pornhub Insights, care analizeaza obiceiurile acestora in functie de perioada si cautari. Astfel utilizatorii au putut sa afle ce se cauta de fapt si de drept pe site, in functie de categorie sau perioada a anului, rezultatul de cele mai multe ori fiind o comedie tragica la care nu putem decat sa ne amuzam.

Acum ca suntem in prag de Halloween, PornHub s-au gandit sa imparta cu publicul cele mai populare cautari pe site in perioada aceasta, aratandu-ne ca unele persoane sunt usor, dar doar usor ciudate. Sau au un simt al umorului debordant. 

Nu o sa ne apucam sa comentam pe baza cautarilor, pentru ca nu este nici locul, nici momentul. Totusi, trebuie sa subliniem faptul ca unele dintre cautari sunt usor… ciudate. Intelegem Zombie in prag de sarbatoare. Dar Halloween Orgy este peste masura noastra de intelegere! Mai exact ce fac acolo? Se indoapa cu ciocolata si bomboane?

[pornhub.com]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button