MORE

Popularul agregator de torrenți, Torrentz.eu, este momentan defunct

Unul dintre site-urile de torrenți mai populare, Torrentz.eu, cel mai mare motor de căutare dedicat agregării rezultatelor din partea mai multor site-uri de torrenți, pare să își fi încetat funcționarea.

Dacă accesezi acum site-ul, vei fi întâmpinat cu mesajul „Torrentz was a free, fast and powerful meta-search engine combining results from dozens of search engines”. În traducere:

Torrentz a fost un motor de meta-căutare gratuit, rapid și puternic ce combina rezultate de la duzine de motoare de căutare.

Dacă încerci să execuți acum o căutare sau să dai click pe orice link, mesajul se schimbă în „Torrentz will always love you. Farewell”. În traducere:

Torrentz te va iubi întotdeauna. Rămâi cu bine.

Motivul închiderii Torrentz este încă necunoscut, dar este extrem de probabil ca administratorii site-ului să fi luat decizia să închidă de la sine putere site-ul pentru a evita probleme legale viitoare pe care le-ar putea suferi, după exemplul oferit de site-urile precum KickassTorrents sau presiunile la care sunt supuși The Pirate Bay.

Este posibil ca site-ul să fi fost hack-uit, dar faptul că nu doar domeniul principal, Torrentz.eu, ci și cele de backup precum torrentz.me, torrentz.ch și torrentz.in raportează același mesaj, ne îndeamnă să credem că s-a mai încheiat o poveste din saga BitTorrent.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button