MORE

Popcorn Time Browser revine

In urma cu cinci luni scriam o stire legata de nou serviciu de streaming online al celor de la Popocorn Time ce se poate accesa din browser. Serviciu care a stat in picioare maret timp de trei zile intregi, dupa care acesta a fost inchis datorita sesizarilor si al numarului mare de plangeri din partea detinatorilor drepturilor de autor.

Daca in urma cu cinci luni Popcorn Time a cedat in fata presiunilor, se pare ca acum au un plan de bataie, noua verianta a „Netflix-ului pentru Pirati” avand posibilitatea sa fie accesata acum din broweser fara probleme, ba mai mult, interfata este cat se poate de simpla si surprinzator de intuitiva.

Ce este mai interesant, este ca Popcorn Time, prin intermediul acestui nou website, nu iti mai cer sa descarci programe sau aplicatii, ci pur si simplu accesezi site-ul si vizionezi continutul.

Ca idee, acest serviciu este senzational, avand atat functionabilitate cat si o componenta practica, iar daca cineva s-ar gandi sa cumpere platforma si sa o transforme intr-un competitor pentru NetFlix, am putea asista la un razboi ai furnizorilor de continut TV si nu numai online de proportii. Pe de alta parte discutam despre un serviciu nu tocmai legal, asa ca este posibil ca in cel mai scurt timp site-ul sa fie dat jos si inchis precum predecesorul.

UPDATE

Motion Picture Association of America a „dat” jos site-ul in mai putin de cateva ore de la lansarea sa.

BrowserPopcorn has been taken down by the E.V.I.L. money-grabbing shitlords of America, The Motion Picture Association of Murica.

Please contact me via milankragujevic@gmail.com for more details.

[Popcorn Time]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close