Telefoane

Policolor-O excelenta aplicatie de „zugraveala” virtuala a casei, plina de culoare!

Aplicatia Policolor poate fi companionul perfect pentru oricine doreste sa-si vopseasca unul sau mai multi pereti, sau poate doar vrea sa vada cum ar arata anumiti pereti in alta culoare. Pune la dispozitie toata paleta de culori Policolor de unde poti alege nuanta preferata, ca mai apoi sa o poti manipula dupa bunul plac. Poate fi combinata virtual cu alte culori pentru a crea propria nuanta si poate fi expusa pe peretii anumitor poze oferite ca demo de aplicatie.

Insa lucrul cu adevarat interesant este ca poti zugravi in culoarea aleasa… chiar pe pozele proprii! Faci o fotografie unei incaperi, o importi in aplicatie, apoi alegi peretii pe care vrei sa aplici vopseaua. Culoarea poate fi „fine-tuned” prin mai multe tap-uri pentru a ajunge la nuanta dorita. Mai mult decat atat, poti folosi cate o culoare pe fiecare perete in parte. Interesant este si faptul ca poti vopsi si obiecte, nu neaparat pereti, precum o masa din lemn netratat, de exemplu. Aplicatia este destul de simpla, oferind un Side Menu cu categorii precum Inspiration, Colours, Impressions, Harmony, Photo Repaint, My Favourites si Store Locator.

Ne place foarte mult posibilitatea vopsirii virtuale a propriilor pereti, precum si faptul ca aplicatia ofera codul fiecarei culori pentru a nu cauta cu telefonul in mana printre rafturi, incercand sa gasim culoarea aleasa. De asemenea, ne-a mai placut si faptul ca aplicatia ne pune imaginatia la incercare si ne-o stimuleaza prin diverse metode simpatice, regasite in categorii precum Inspiration sau Harmony. Noi cu siguranta o vom folosi, cel putin pentru a vedea cam ce culori le-ar prinde peretilor de la sediul Zonei. Precum siclam. Sau mov.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button