MORE

Pole To Win Internaţional anunţă dechiderea noului sediu la Bucureşti

In Romania, cel putin pana in momentul de fata, lucrurile s-au schimbat destul de mult, fata de anii  ’90, unde o institutie care asigura controlul calitatii, indiferent de natura acelui produs, era asigurata de stat.

Odata cu „marea privatizare”, lucrurile s-au schimbat si au inceput sa apara firme care asigura aceste servicii, una dintre acestea mutandu-si sediul recent in Bucuresti, cel mai probabil dorind sa fie mai aproape de clientii companiei. 

Pole To Win Internaţional, in principiu, are o arie destul de larga de interese, serviciile variand intre  domeniul serviciilor, asigurarea calităţii pentru servicii de traducere situată, sau, pentru ca discutam despre un secol tehnologic, asigurarea calităţii pentru produsele software.

Astfel, Pole To Win Internaţional anunţă deschiderea unui nou sediu, de această dată acesta fiind in capitala României, Bucureşti. Pe această cale PTWI îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa europeană de outsourcing cât şi pe cea globală. În prezent PTWI deţine mai mult de 30 de sedii la nivel mondial, cel din  Bucuresti fiind cel mai nou.

Noul sediu, situat în România, are peste 720 m2 şi este situat în Vestul oraşului lângă centrul comercial Plaza Mall România, în clădirea Anchor Plaza.

Compania a anunţat deschiderea de noi sedii în Seattle, SUA şi Hyderabad, India. SIDE, parte subsidiară a PTWI, a anunţat de asemenea, extinderea în Shanghai, China şi a confirmat deschiderea unui sediu SIDE în Los Angeles la începutul anului 2017.

“Pole To Win îşi continuă extinderea în teritorii noi cu mult potenţial ca parte integrantă a strategiei de dezvoltare globală”, a declarat Deborah Kirkham, Preşedintele şi Directorul General de Operaţiuni al PTWI. “Am identificat Bucureştiul ca fiind o locaţie cheie pentru noi în Europa de Est datorită culturii poliglote, comunităţii tehnologice din oraş şi dezvoltării continue. Ţelul nostru este să le asigurăm clienţilor noştrii că vor continua să beneficieze de aceleaşi servicii eficiente pe măsură ce compania noastră se extinde şi în noua locaţie din Bucureşti, fiind a treia din reţeaua europeană.” 

[PTW]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button