PC

Polaris 12 a fost zărit din nou

AMD pregătește un procesor grafic nou din seria Polaris, unul numit Polaris 12. Urme ale acestuia nu doar că au fost descoperite în driverul grafic OSX, dar acum s-a ivit în driverul Linux și au apărut chiar câteva rezultate de test cu acest nou procesor grafic.

Au fost zărite două modele bazate pe acest procesor grafic, unul din modele poartă numele de cod 6980:00, iar celălalt se numește 699F:C5. Fiind bazate pe Polaris 12, nu ar trebui să vă așteptați la cine știe ce putere. Este vorba de o continuare pe linia lui Polaris 11, nu ceva care să tindă spre Polaris 10 ca putere de calcul, iar rezultatele reflectă asta.

Dacă aceste numere nu vă spun prea multe, atunci avem parte și de o testare a noului procesor grafic în GeekBench, alături de GTX 1050 și de GTX 1050 Ti. Rezultatele de mai jos arată destul de clar că 6980:00 are performanță mult mai slabă față de ambele modele de la Nvidia. Ca urmare, nu vorbim de un înlocuitor pentru Polaris 11 sau RX 460, ci mai probabil de un soi de RX 450 sau poate un RX 460D. Alternativ, ar putea fi vorba de un model pentru laptop.

Probabil vom afla la CES despre ce este vorba, pe la începutul lunii viitoare.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

One Comment

  1. Poate-s eu prost, dar offscreen de ce ar conta? Nu inseamna asta ca acele frame-uri nu sunt aratate / sunt doar cand jocul e minimizat. Onscreen vad ca are performante similare acest prototip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button