GamingMobileTech&IT

Pokémon Quest ajunge pe mobile, la o lună după lansarea pe Switch

Nintendo a lansat luna trecută un nou joc pentru Switch – Pokémon Quest – și a spus că va veni și pe mobile cândva în luna iunie. Jocul acum este lansat și poate fi descărcat din App Store și Play Store.

Se pare că Pokémonii pe care toată lumea îi știe și-i iubește au furat ceva din stilul lui Minecraft și s-au transformat în cuburi. În acest joc puteți să porniți în căutarea de comori cu prietenii voștri Pokemon în formă de cub pe insula Tumblecube – un teren în care totul este un cub! Scopul vostru este să găsiți minunatele comori despre care se spune că sunt ascunse pe insulă. Fanii lui Pokémon Red și Pokémon Blue se vor bucura să afle că Pokémonii lor preferați apar în acest joc.

Jocul se concentrează pe simplitate, Pokémonii lansându-se în luptă prin atingerea unor butoane de atac, în rest descurcându-se în luptă pe cont propriu, jocul fiind lipsit de controlul obișnuit pe ture pentru care este renumită seria principală de jocuri.

Începeți cu un singur Pokémon și apoi trebuie să obțineți mai mulți pe parcurs.

Puteți folosi obiectele pe care le obțineți din expedițiile voastre pentru a vă împrieteni cu mai mulți Pokémoni sau pentru a vă face Pokémonul mai puternic. Făceți-vă mai mulți prieteni cu care să creați o echipă care este pe cont propriu și îndreptați-vă spre și mai multe expediții!

Dacă vreți să vedeți exact despre ce e vorba, aruncați o privire pe clipul de mai jos.

Pokémon Quest poate fi descărcat gratuit de pe App Store și Play Store.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button