PC&Consoles

Pokemon Go va fi atacat pe 1 august

Jucatorii de Pokemon Go vor avea ceva probleme pe viitor, la fel si jocul in sine. Grupul care isi spune Poodlecorp, responsabil anterior pentru hack-uirea unor conturi de Twitter celebre, anunta ca va ataca Pokemon Go in ziua de 1 august.

Jocul va fi supus unui atac de tipul DDoS, planul grupului fiind cel de-a scoate din functiune Pokemon Go pentru 20 de ore, folosindu-se de un botnet de 600 de mii de dispozitive conectate la internet care au fost compromise. Asta include nu doar PC-uri si servere, ci si dispozitive care prevestesc un viitor sumbru pentru Internet of Things. La urma urmei, ai vrea ca termostatul tau sa fie responsabil pentru un atac asupra NASA?

Declaratia unui membru a Poodlecorp, ce suna de parca ar fi fost facuta de un individ de 11 ani dupa ce a incercat alcool pentru prima data, a fost:

Vom da jos severele pentru ca este popular si pentru ca nu ne poate opri cineva. O facem pentru ca putem, pentru ca nu ne poate opri nimeni si pentru ca ne place sa provocam haos. Am ales ziua de 1 august ca sa ne putem relaxa si sa nu pese de ceea ce facem.

[The Next Web]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button