PC&Consoles

Pokemon GO se extinde in inca 15 tari oficial

Ok, inca o stire despre Pokemon GO, dar de data asta este una importanta daca stai in una din cele 15 tari indicate de Ninantic unde aplicatia va fi disponibila in mod oficial.

Brunei, Cambodia, Indonezia, Laos, Malaezia, Filipine, Singapore, Tailanda, Vietnam, Taivan, Papua Noua Guinea, Fiji, Insulele Solomon, Micronesia si Palau sunt tarile in care Pokemon GO urmeaza sa fie lansat oficial. 

Bine, asta nu i-a scutit pe potentialii jucatori sa nu incerce jocul, aplicatia putand sa fie descarcata sub forma de APK si incercata de oricine, indiferent de regiune, dar evident, nu in mod oficial. Comparativ cu acum, cand pot sa descarce in mod oficial, ba mai mult, sa fie si in legalitate.


In acest moment, exista o linie gri trasata involuntar de producatori cu aceasta lansare, aplicatia fiind disponibila teoretic pentru toata lumea, dar dispune de suport oficial in doar cateva tari. Mai mult, folosirea APK-ului intr-o regiune unde Pokemon GO nu a fost lansat este un o zona gri .In esenta poti sa folosesti jocul, dar nu te supui la aceleasi reguli ca si restul jucatorilor, pentru ca in principiu Ninantic nu a lansat oficial jocul in regiunea respectiva, ergo si zona gri.

Expansiunea asiatică ignoră trei piețe gigante de mobile: China, Coreea și India. Directorul executiv al Ninantic, John Hanke, a explicat către Forbes în iulie că întâmpină probleme în expansiunea în Coreea, datorită informațiilor limitate ale Google Maps în țară, datorate îngrijorărilor legate de activitățile Coreei de Nord. În China, compania întâmpină încă obstacole de reglementare. Este neclar de ce jocul încă nu e disponibil în India, dar Niantic au recunoscut în trecut că problemele de server au încetinit lansarea jocului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button