Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pokemon Go provoaca un incident la Muzeul Holocaustului

/
/
/

O lectie destul de importanta pentru dezvoltatorii de jocuri de mobile a fost reamintita recent, multumita lui Pokemon Go, si anume, cea de a nu trivializa anumite evenimente istorice si locurile menite sa le comemoreze.

Muzeul Holocaustului din Washington DC, SUA, a cerut sa fie scos de pe harta jocului Pokemon Go, unde era trecut pana acum ca un Pokestop. Jucatorii erau incurajati sa viziteze locatia pentru a obtine obiecte si pentru a prinde Pokemonii din zona. Insa conducerea muzeului n-a prea fost incantata de faptul ca incepeau sa dea buzna prin muzeu o gramada de oameni cu nasul lipit in telefon, fara prea mult interes pentru locul in care se aflau si insemnatatea sa, asa ca a luat legatura cu Niantic pentru indepartarea muzeului din joc.

Pentru a face lucrurile si mai incomode, se pare ca in incinta muzeului, din cauza momelii pe care jucatorii o pot lasa, au inceput sa isi faca aparitia si pokemoni precum Koffing, a carui caracteristica principala este emanarea de gaz otravitor.


[Pedestrian.tv]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar