GamingMobileȘtiri IT

Pokémon GO primește funcții noi: Friends și Trade

Schimbul a fost întotdeauna fundamental pentru lumea Pokémon, dar conceptul a fost doar o promisiune pentru Pokémon GO. Niantic a anunțat că acest lucru se va schimba în curând, odată cu introducerea noilor caracteristici ce ajung în sfârșit în joc.

Până acum, funcțiile sociale s-au limitat la aderarea la una din cele trei săli de sport, la apărarea acelorași săli de sport și la lupta în grup împotriva Pokemon-ilor de nivel înalt. Dar, în curând, Niantic spune, jucătorii vor începe să vadă o nouă caracteristică, Friends:

Funcția Friends va începe să ajungă la antrenori mai târziu în această săptămână, permițându-vă să vă conectați cu prietenii din viața reală și să urmăriți aventurile lor în Pokémon GO. Veți putea să le trimiteți obiecte, să câștigați bonusuri și chiar să faceți schimb de Pokémon!

Prietenii pot fi adăugați și acceptați utilizând un cod unic. De acolo, Pokémon GO va avea o nouă listă de prieteni în cadrul jocului în care puteți vedea alți jucători și accesa profilul lor.

Prima caracteristică socială nouă care va sosi în Pokémon GO este un nou „cadou special” pe care îl puteți primi la PokéStops sau la sălile de antrenament. Cu toate acestea, nu puteți folosi aceste cadouri, deoarece acestea sunt destinate să fie distribuite prietenilor. Cadourile speciale vor include și o carte poștală specifică locației de la PokéStop sau sala de antrenament corespunzătoare, astfel încât să puteți împărtăși călătoria cu prietenii.

Și, în sfârșit, un concept de bază al lumii Pokemon sosește în Pokémon GO! Pokemon pot fi dați la schimb între prietenii din apropiere care au level 10 sau mai mare.

Acest lucru înseamnă că nu poți face schimb de Pokémon cu prietenii din întreaga lume, dar există un bonus pentru schimbul de Pokémon capturați din locații diferite. Jucătorii vor primi bomboane drept bonus (folosite pentru a evolua Pokémon) pentru Pokémon-ii dați la schimb și puteți câștiga un bonus atunci când faceți schimb de Pokémon prinși departe unul de altul.

Niantic spune că funcțiile sociale ale lui Pokémon GO vor „începe să fie lansate către antrenori mai târziu în această săptămână„.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button