PC&Consoles

Pokemon Go merge pe PC. Uite cum il poti juca.

Daca inca nu v-ati saturat de Pokemon Go, inseamna ca aveti surprinzator de multa anduranta. Iar daca nu l-ati jucat pana acum, fie pentru ca nu aveti un telefon care il poate rula (nu, nu merge pe un Philips Diga), fie nu va incanta ideea de-a hoinari prin oras fara un costum anti-injunghiere. Pentru aceste doua probleme exista acum o solutie.

Pokemon Go poate fi rulat pe PC, jocul fiind complet functional fara nevoia de-a detine un telefon sau de-a iesi afara pentru a face contact cu Soarele sau alte creaturi umane.

Pentru a-l putea rula veti avea nevoie de doua lucruri. Primul dintre ele este emulatorul de Android numit BlueStacks, care va permite sa rulati aplicatii facute pentru sistemul de operare Android folosind PC-ul. Este un emulator foarte eficient si de un grad mare de acuratete, necesitand pana si un cont de Google pentru accesarea magazinului de aplicatii.

Asta rezolva jumatate din problema. Insa Pokemon Go are o componenta de mers pe jos care nu poate fi emulata… sau cel putin asta ai crede. Mersul pe jos poate fi adaugat in emulatorul BlueStacs prin instalarea unei aplicatii diferite care care sa va genera o locatie falsa de GPS. Pentru instalarea sa va trebui mai intai sa faceti root emulatorului de Android, un proces care nu este chiar atat de dificil.

Puteti vedea mai jos un tutorial detaliat cu procesul de a face Pokemon Go jucabil pe PC. Merita totusi mentionat ca Niantic nu prea este OK cu falsificarea locatiei prin GPS, iar contul vostru ar putea primi un ban. Asa ca ati putea in schimb sa va plimbati cu laptop-ul prin oras.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button