TECH

Pokemon GO introduce Pokemoni legendari

S-a împlinit un an de când Pokemon GO a fost lansat. Desigur, popularitatea sa a scăzut vertiginos în ultimele luni, dar continuă să fie în continuare un joc destul de popular. Nu la fel ca la lansare, dar destul de popular.

Niantic nu l-a abandonat, și pe parcursul ultimelor luni jocul a continuat să fie întreținut și să primească pachete de actualizări și funcții noi. Iar acum, cu ocazia aniversării, Pokemon GO va primi în sfârșit o caracteristică pe care fanii o cer de multă vreme, Pokemonii legendari. Din ce au arătat Niantic în ultimul trailer, aceștia vor putea fi confruntați într-un mod similar cu cel din raid battles, o funcție apărută de curând în Pokemon GO. Concret, va fi necesar ca mai mulți jucători să se adune la un loc în care se va petrece bătălia, iar dacă Pokemonul va fi înfrânt, participanții vor avea o șansă să-l captureze.

Ca această funcție să fie deblocată, Niantic a programat un eveniment special pentru această ocazie. Astfel, pe 22 iulie toți antrenorii din lume vor trebui să captureze cât mai mulți Pokemoni. Dacă vor reuși să atingă un număr anume, primul Pokemon legendar își va face apariția în Grant Park, Chicago. Iar dacă cei prezenți acolo vor reuși să-l înfrângă, acel Pokemon va apărea pe la diferite locații de raid battles din toată lumea.

Pentru a putea găsi Pokemoni legendari, jucătorii vor trebui să caute ouă legendare de Pokemon în locurile unde se găsește un Gym. Spre deosebire de Pokemonii capturați în urma unui raid battle, un Pokemon legendar nu poate fi separat de antrenorul său, deci nu va putea fi lăsat să apere anumite locații de unul singur.

Pokémon GO Fest din acest weekend va fi primul eveniment oficial organizat de la lansarea jocului și până acum. Sunt curios ce s-ar întâmpla dacă nu se adună numărul suficient de Pokemoni pentru a declanșa evenimentul din Grant Park. Ținând cont că este un eveniment cu taxă la intrare la care majoritatea vor fi prezenți în special pentru lupta cu Pokemonul legendar, probabil Niantic va avea grijă ca acesta să-și facă apariția indiferent de câți Pokemoni vor fi prinși în acea zi.

Mai jos puteți urmări trailerul publicat de Niantic acum câteva ore.

https://youtu.be/bvSe6pMvUjM

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button