PC&Consoles

PokeDrone – Drona care te ajuta sa prinzi pokemoni

PokeDrona este un nou dispozitiv Pokemon GO, care va permite să prindeti Pokemoni în zonele greu accesibile anterior.

De la lansarea Pokemon GO, jocul pentru mobil a avut un succes zdrobitor, acum aplicatia fiind, oficial, cea mai utilizata de pe piață. În timp ce toată lumea pare să aiba o reactie pozitiva (cu excepția ușoarei probleme a razboaielor pe teren și a mentalității de banda), încă mai există câteva probleme cu gameplay-ul. Dacă ești în stare să treci peste lag-ul constant și nevoia de restart, există încă probleme atunci când vine vorba de locații specifice și de a obține acei pokemoni, mai sunt si gyms și pokestops unde, pur și simplu, nu poti ajunge fizic.

TRNDLabs pare să aibă soluția. Creatorii SKEYE Pico Drone, acestia au adaptat aceeași tehnologie pentru a crea un dispozitiv drona capabil de a ajunge la acele locuri greu accesibile. Noua lor invenție este cunoscută doar ca „PokeDrone”. Capabil de a se conecta cu dispozitivul mobil, jocul va urmări, de fapt, semnalul GPS al dronei după decolare. Montand telefonul sau tableta la portul de andocare, puteți controla apoi drona cu joystickuri, permițându-vă să vedeți pe unde  trece printr-o minicamera și sa continue sa utilizeze caracteristica de realitate augmentata.

TRNDlabs este serioasa in legatura cu noua sa dezvoltare care va salvează de la legarea telefonului pe spatele cainelui sau lipirea acestuia de o drona DJI care, probabil, nu este un instrument de bază în gospodărie. Oricum … PokeDrona, cel putin, te va tine uscat, astfel evitând mersul prin lac și udarea telefonul!

PokeDrona este încă în curs de dezvoltare, dar fiti pe faza pentru actualizări și pentru o dată de lansare estimativa!

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Fratee, in afara de pokemoane, nu mai publicati nimic, pokemon sus pokemon jos, bleaaah, eu ii am bagati la murat de pe vremea cand erau desene cu ei la tv, parca ati gasit viata pe alte planete, mai terminati odata cu pokemoni, va dau eu cati vreti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button