PC

Point Blank Barrett – Primul PC Barrett 50 Cal. din lume

Suchao Modding & Design este un grup de moderi din Tailanda format din doar doi oameni care reuseste sa realizeze cele mai interesante si creative case-uri.

Aici nu discutam doar de o carcasa mai speciala, discutam de o transformare completa a produsului, de la mici modificari la reteaua de distributie a lichidului, pana la montatul de elemente pe carcasa GPU-ului si repozitionarea componentelor, cei doi realizeaza adevarate opere de arta.

Ultima lor creatie se numeste: „Point Blank Barrett” si este gandita sa emuleze aspectul unui Barrett 50 Cal., cu mentiunea ca arpoape toate elementele ce alcatuiesc „arma” sunt realizate din plastic.

Impresionant este ca sub toata aceasta arma se afla un PC perfect functional, intregul proces de proiectare si asamblare durand doar o saptamana. Arata ca o arma reala, dar tipul de camp de lupta pentru care este destinata nu este unul real, ci unul virtual.

Mod-ul celor de la Suchao Modding & Design se pare ca are la baza o arhitectura AMD, iar la cum arata, nu pare sa fie un pas intr-o directie gresita. Cine stie, poate in viitor o sa vedem de la ei un tanc, daca pe pagina lor gasim si creatii comandate de Asus ROG de exemplu.

CPU: AMD A10-7800
GPU: AMD Radeon RX 480 8GB
RAM: KLEVV Genuine 4GB x 4
SSD: KLEVV Urbane 240GB x 2
PSU: Thermaltake Toughpower 600W SFX
Cooling: Thermaltake watercooling

[Facebook]

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close