TECH

PODO – new selfie camera in town

Toata lumea e dependenta de selfie-uri sau wefie-uri. Ca lucrurile sa fie si mai usoare ca pana acum, un Start-up din California ofera un nou accesoriu: minuscula camera Podo.

podo1

Podo este un aparat foto de buzunar care nu te mai obliga sa porti dupa tine un monopied. Poate fi fixat pe perete sau pe orice altă suprafață cu ajutorul unei benzi scotch, situata pe partea din spate a camerei.

După ce aparatul a fost conectat la smartphone prin Bluetooth, utilizatorul il poate controla cu ajutorul unei aplicații pentru mobil.

Dispozitivul dispune de 8 MP este capabil sa filmeze HD. Bateria tine 2 ore în modul de înregistrare video.

Podo va fi produsa în culorile roșu și albastru si va fi disponibila la vânzare începand cu luna august.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button