TECHTech&ITTelefoane

Pocophone F1 și iPhone 8 ating același scor în DxOmark

Pocophone F1 nu se teme să se ia la întrecere cu modelele de telefoane de top de pe piață. Mai nou, cea mai importantă luptă se dă pentru calitatea camerei. Bazat pe scorul obținut din DxOMark, Pocophone F1 este la fel de bun ca un iPhone 8 – un telefon care costă de două ori mai mult (cel puțin).

Camera statică oferă culori plăcute și expunere precisă, împreună cu o autofocalizare rapidă și exactă. A avut un scor de 91. Acesta ar fi putut fi mai mare dacă a doua cameră de fotografiat ar fi avut performanțe mai bune – redarea bokeh a fost slabă și nu oferă asistență la întuneric sau la zoom. Și camera principală are nevoie de ajutor în întuneric, în ciuda blițului excelent.

Camera video dă din nou lovitura în ceea ce privește autofocusul și culorile, iar stabilizarea a primit și ea laude. Folosirea la întuneric și distanța dinamică nu au reprezentat însă o provocare în competiția cu telefoanele premium, care au câștigat detașat la această categorie.

Pocophone F1 DxOmark

Din păcate, DxOMark nu a testat camera selfie de 20 MP, cel puțin nu încă.

Ca punct de referință, Xiaomi Mi Note 3 și modelul Pixel original au atins un scor de 90, Galaxy Note 8 și iPhone 8 Plus au primit 84.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button