Știri ITTECHTelefoane

Pocophone F1, sau cât de dură poate fi o carcasă de plastic

Pocophone F1 a surprins comunitatea Android datorită specificațiilor sale demne de încredere și prețului extrem de scăzut. Dar, desigur, pentru a obține un preț atât de scăzut, compania a trebuit să facă niște compromisuri de-a lungul drumului și, în acest caz, este vorba despre materialele de construcție.

Întregul șasiu este realizat din plastic – inclusiv cadrul lateral – care a ridicat unele dubii cu privire la durabilitatea sa. Ei bine, mai nou JerryRigEverything supune telefonul tuturor testelor obișnuite de tortură iar acesta le trece cu brio.

Știm cu toții compromisurile și câștigurile deținerii unui smartphone din plastic, dar acesta face de rușine niște dispozitive de aluminiu și de sticlă. Nu se îndoaie, se simte într-adevăr solid și singurul lucru la care este vulnerabil ar fi zgârieturile de la monede și chei din buzunar. La urma urmei, plasticul este un material moale și în acest caz nu se poate opune metalului.

Cel mai bun lucru este că ecranul poate rezista la zgârieturi de până la 6 pe scara lui Mohs de duritate în timp ce cititorul de amprente este practic invincibil. Cu toate acestea, vă sugerăm să vizionați videoclipul complet, deoarece acesta spune mult mai multe.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button