MORE

Pluggage – valiza pentru orice James Bond

Da, si valiza cu care calatoriti poate avea conexiune la Internet. Cel putin asta este ideea producatorilor francezi Delsey, care isi testează noul produs Pluggage.

pluggage1

Ce va sti sa faca Pluggage? In rimul rand, valiza high-tech va sti sa se cantareasca automat, controlul greutatii permitand evitarea cheltuielilor suplimentare. Va fi la curent cu datele de zbor si cu datele meteo de la destinatie. In cazul in care va trebui sa asteptati avionul, autobuzul, etc, veti avea timp sa va ascultati muzica favorita la valiza, datorita difuzoarelor incorporate.

De asemenea, valiza inteligenta va avea sisteme de securitate bine puse la punct: amprente digitale si functia Lockout în cazul in care cineva ar încerca să o deschidă.

O valiza demna de James Bond care nu va putea fi ratacita sau pierduta printr-o sala de bagaje.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button