MORE

Zvon: Playstation VR va costa 300 de dolari

O veste buna ar putea fi la orizont pentru cei care se asteptau ca tehnologia VR sa fie ceva mai ieftina. Site-ul Overclock 3D sustine, fara a oferi o sursa clara, ca un reprezentant Sony a dezvaluit pretul pe care il va avea Playstation VR, fostul Project Morpheus.

Noul dispozitiv ar urma sa aiba un pret de numai 300 de dolari in varianta sa de baza. Insa cei care spera sa foloseasca aceasta editie vor trebui sa aiba deja cateva componente suplimentare la Playstation 4. Mai exact, vor avea nevoie de Playstation Camera si de Playstation Move Controller.

Cei care nu dispun de aceste componente aditionale vor trebui sa plateasca 400 de dolari pentru editia completa a lui Playstation VR.

Pretul este oricum cu mult sub ceea ce ma asteptam sa fie, zvonurile anterioare si o listare accidentala pe un magazin indicand chiar 800 de dolari. Desigur, Sony are posibilitatea de-a amortiza costul dispozitivului si de-a recupera pierderile din jocurile vandute.

Cu putin noroc, pretul de 300 de dolari se va adeveri, iar astfel revolutia VR va avea acel nivel scazut de intrare pe care il astepta un segment din populatie, care spera sa treaca peste faza de Early Adopter si sa ajunga direct la Mainstream.

Playstation VR inca nu are o data de lansare.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button