GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Playstation VR trece de 3 milioane de unități vândute

Sony a dezvăluit recent cifrele de vânzări pentru componenta de realitate virtuală a consolei Playstation 4.

Conform companiei, până la ora actuală au vândut mai bine de 3 milioane de Playstation VR, alături de aproape 22 de milioane de jocuri/experiențe de realitate virtuală pentru acest periferic. Numărul pare destul de mare, decât dacă raportezi asta la faptul că s-au vândut deja mai bine de 80 de milioane de console Playstation 4. Prin comparație, 3 milioane nu pare a fi chiar atât de impresionant. Și, totuși, se pare că în medie cei care au luat un PSVR au cumpărat și cel cam 7 jocuri. Așa că deși publicul ar fi mai restrâns decât cel al platformei întregi, este destul de dornic să încerce lucruri noi.

Nu am cifre exacte pentru celelalte soluții de realitate virtuală, dar se știe de ceva vreme că Playstation VR este cea mai bine vândută dintre toate. Pe locul al doilea se afla acum un an HTC Vive, dar în ultima vreme pare să fi mai pierdut din teren în favoarea lui Oculus Rift.

Chiar dacă piața de VR n-a explodat pe cât de mult speram, e bine de știut că măcar pe Playstation continuă să meargă bine, Sony anunțând cu aceste ocazii și jocuri noi pentru platformă, precum Creed: Rise to Glory și Evasion.

[Sony]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button